Long time, no see

oktober 22nd, 2014

Det blev visst ett uppehåll här på bloggen, har varit lite för trött. Men nu ska jag ta mig i kragen och skriva några rader.

Igår var jag på stick-café, och eftersom lintröjan är klar (bild kommer), så utnyttjade jag ett presentkort för lite nyanskaffning av garn och körde igång med en ny tröja.

Det blev ett lin/bomullsgarn från Rowan, creativ linen. Det är ganska tjockt, så nu arbetar jag med stickor 4 1/2 i stället för 2 1/2. så de känns som om det går i expressfart.

009

 

 

Jag provar en ny modell i min Top-Down-bok. Känner mig smått förvirrad, men tror att om jag inte tänker, utan bara följer instruktionerna så kommer det att bli bra. Man börjar med bakstycket och skapar en lätt sluttning för axlarna med förkortade varv. Så småningom ska maskor plockas upp för framstycke och ärmar, innan man börjar sticka runt på nedre delen av kroppen. Det ska bli spännande att se om jag får till det.

014

 

Idag har jag skördat den sista sellerin. Nu håller den på att förvandlas till örtsalt. Sedan är det nog bara lite purjo kvar att skörda innan det blir dags att ”natta” odlingsbäddarna på riktigt. Och att sätta vitlök – det får jag inte glömma!

 

One Response to “Long time, no see”

  1. Ann-Sofie skriver:

    Kul att du är tillbaka med lite av tröttheten kurerad (?). Vi började ju undra var du var.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu