Tänk om

oktober 23rd, 2014

Det dimper ner rätt mycket skräppost på bloggen nu för tiden. Tack och lov fungerar sorteringen väl, så det är inget egentligt problem. Men det sätter min fantasi i rörelse.

Tänk om det inte vore spam, utan riktiga kommentarer. Då skulle det sitta en massa människor där ute i världen, mest unga killar får jag en känsla av, och läsa min blogg fast de inte begriper ett ord svenska. (Heja Google translator!) Och de flesta av dem skulle tycka att mina inlägg är fantastiska och att det jag skriver om är otroligt intressant.

Ser för mitt inre öga hur dessa på ytan tuffa grabbar åker iväg till en stuga långt ute i skogen om helgerna, under förevändning att de ska iväg på något spelkonvent eller häftigt lajv. Men i själva verket sitter de där och stickar, samtalar om garner, spinner kanske ibland. Och så odlar de lite grönsaker för att ha något att äta. Och i veckorna när de är på hemmaplan och lider av garnabstinens, sitter de och läser handarbetsbloggar. Med dörren låst, så att ingen ska komma på dem och deras rykte bli förstört.

Tänk ändå om det vore så! :-)

2 Responses to “Tänk om”

  1. Ann-Sofie skriver:

    Fniss! Då var världen bra mycket trevligare att leva i. Det skulle dessutom vara kul med lite lammstek på stickträffarna.

  2. Karin Möller Olsson skriver:

    Och nu gav du mig en bild: Putin poserande vid en spinnrock i stället för med automatvapen. Och tänk dig politiska förhandlingar medan deltagarna quiltar ett stooort lapptäcke unddr tiden. Tänk om…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu