Saffran

november 29th, 2014

Idag har jag bakat saffransbröd. Förra året formade jag lussekatter, men LCHF-bröd har inte det vanliga brödets elasticitet, så det var mest bökigt och blev inte särskilt bra. Därför klickade jag bara ned smeten i muffinsformar, det är ju ändå smaken som är det viktiga.

002

 

Nu står de och svalnar, i kväll ska jag smaka.

2 Responses to “Saffran”

  1. Ann-Sofie skriver:

    Du – som vanligt fastnade min kommentar inte när jag använde mobilen. Vilket recept/kokbok använder du? Det är liksom bakverk man saknar mest när det gäller LCHF.

    • KataM skriver:

      Konstigt att du inte kan kommentera från mobilen. Tack för att du sa till, ska se om jag kan göra något.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu