Mera stickning

december 22nd, 2014

Jag har kanterna på grytlapparna kvar, men dem måste jag fundera lite mer på. Så nu har jag lagt upp min julstickning. Det får bli ett par vanliga, enkla sockor i Järbo miniraggi. Nystanet har legat och väntat några år, så det kan väl vara dags för det att komma till användning.

006

 

Julskinkan blev bra, kan jag meddela. I spadet slängde jag ned morotsslantar, lök och kryddor och fick efter reducering flera portioner riktigt god drickbuljong. Den ska jag njuta av kalla vinterdagar.

 

One Response to “Mera stickning”

  1. Cecilia skriver:

    Du är verkligen en modern människa i den meningen att du tar tillvara allt! Självklart för 100 år sedan, bortglömt under en galen period, nu nödvändigt men bortglömt.
    Bra julstickning!
    God jul!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu