Sisådär ja!

januari 21st, 2015

Nu är locket till puffen klar.

008

 

Jag hade först tänk att skinnet bara skulle sys fast i hörnen. Men eftersom kanterna inte blev helt raka, fäste jag det runt om och kunde på så sätt fixa till passformen. Nu är det alltså dags att börja tänka på broderiet mer på allvar Jag drar mig lite för det eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska göra, men tycker samtidigt att det ska bli väldigt roligt. Jag får försöka tänka att det värsta som kan hända om första försöket går dåligt, är att jag får investera i en ny tygbit för en knapp hundring. Ingen katastrof, med andra ord.

Nu har det blivit vinter även hos mig. Temperaturen ligg runt nollan, så kallt kan man inte säga att det är. Men ett fint snöfall har det varit hela dagen, så lite snöskottning har jag fått ägna mig åt. Och fåglarna äter tacksamt av maten jag ger dem. Burken med jordnötssmör har varit dryg, trots att den är populär. Men nu får fåglarna kliva in i den för att komma åt det sista på botten. Snart dags att byta den mot en ny.

cats

 

2 Responses to “Sisådär ja!”

  1. Cecilia skriver:

    Aha, du ger dem jordnötssmör! Energirikt och bra, förstås!
    Jag gjorde inte den där resåruppläggningen, jag tyckte bara att den videon var tydligare med det där med tummen! Jag är verkligen helt fast nu, tycker det är bästa uppläggningen alla kategorier! Tusen tack för tipset!

  2. Anette skriver:

    Den blir så snygg!!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu