Förberedelser

januari 23rd, 2015

Nu har jag tråcklat upp linjer på ylletyget att hålla mig till när jag broderar och senare när jag fäster det på puffen. Jag har också plockat fram de garner jag vill använda och boken jag lånade från biblioteket,. Den är fylld av olika mönster och jag har nog slutligen bestämt mig för en tulpanbård. Jag har ritat av dem jag gillar bäst en och en, för att sedan kombinera dem efter eget tycke.

006

 

Nu funderar jag på hur jag ska överföra mönstret till tyget. Har haft några idér som jag förkastat och är nu inne på en ny som måste testas. Jag är sugen på att börja, men vill vara säker på att det kommer att fungera innan jag sätter igång.

4 Responses to “Förberedelser”

 1. Cecilia skriver:

  Spännande att planera, det här kommer du göra så bra!

 2. Anette skriver:

  Jag är idel ädel nyfikenhet hur det kommer att bli!

 3. Pysselfarmor skriver:

  Det är så himla roligt att brodera och framför allt yllebroderi.
  Om det nu inte är så att du redan överfört mönstret så gör jag precis som Elin som här visar hur man kan göra
  http://mednalochtrad.blogspot.se/2014/03/fora-over-monster-film.html

  • KataM skriver:

   Tack för tipset! Har sett en liknande beskrivning, men vill helst inte hålla på med färg om jag kan slippa. Jag är väldigt bra på att spilla och kladda. Så jag ska tänka lite till innan jag tar till den metoden. Men din länk ledde mig till en bra beskrivning på franska knutar och det var verkligen behövligt. Har aldrig lyckats få till dem, men nu borde det kunna gå. :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu