Lite vinterarbete

januari 25th, 2015

Snötvättar ett par mattor. Det är bäst att passa på medan snön ligger.

001

2 Responses to “Lite vinterarbete”

  1. Anette skriver:

    Det borde man ju göra varje vinter häruppe! Men jag vet inte ens hur man gör… Blir det bra?

    • KataM skriver:

      Tvätta borde väl kanske sättas inom citationstecken, för fläckar får man inte bort. Däremot lös smuts, som damm och trådar som det finns gott om i varje hem bebott av en textilnörd. ;-) Och så luktar de gott efteråt. Jag lägger helt enkelt mattorna i snön, går lös på dem med mattpiskan och låter dem ligga ett tag. Vänder dem sedan, flyttar dem en bit och gör om samma sak. När jag tar in dem får de hänga i tvättstugan några timmar, så att den lilla fukt de drar på sig försvinner innan jag lägger dem på golvet. Lätt som en plätt.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu