Slutet och början

januari 26th, 2015

Idag satte jag kniven i den allra sista röda löken från sommarens odlingar. Och jag har bara tre gula kvar.

003

 

Men jag plockade också fram jord och krukor och vad som i övrigt behövdes och startade odlingssäsongen 2015.

cats

 

Tomat-, paprika- och auberginfrön ligger nu och väntar på att gro. :-)

006

3 Responses to “Slutet och början”

 1. Cecilia skriver:

  Jag är så avundsjuk på dig som odlar delar av din egen mat! Jag ska bli duktigare på det bnäe vi fått mer ordning på tomten runt stugan…

 2. Anette skriver:

  En till som är grön av avundsjuka! Och vi som har hur mycket tomt och möjligheter som helst att odla allt. Men det blir bara potatis och lök. Å andra sidan är det ganska skönt att varken ha vackra rabatter att rensa eller odlingar som måste skötas. Gillar att vara obunden :-)

  • KataM skriver:

   Ja, det är nackdelen – inte en chans att åka bort under sommaren. Men jag är som tjuren Ferdinand och trivs bäst under min korkek, så för mig överväger njutningen i odlandet njutningen med att resa.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu