Hungriga skator

februari 3rd, 2015

Nu har skatorna lärt sig hur de ska bära sig åt för att äta av jordnötssmöret. Den här burken innehåller dessutom mjölmaskar och verkar särskilt populär.

Fega är de, sitter först och spanar för att se att kusten är klar. Står jag för nära rutan upptäcker de mig och flyger iväg, så korten är lite halvdana. Men riktigt underhållande är de att titta på och jag lyckades hänga burkhållaren så att jag ser den perfekt från min TV- och stickfåtölj.

 

008

 

004

 

 

005

 

 

007

 

006

4 Responses to “Hungriga skator”

 1. Anette skriver:

  Fina bilder du tagit genom fönstret! Du har helt klart renare fönster än jag :-) . Vi har en hackspett som hittat till bordet där vi lagt ut svål från julgrisen. Det låter som en trumvirvel i hela köket när han sätter igång.

  • KataM skriver:

   Det där med att kameran aldrig ljuger är inte sant! Aldrig någonsin har jag haft så smutsiga fönster som nu, men det syns inte på korten. :-)

   Förstår vad du menar med hackspetten. Har haft en här tidigare, men den har inte synts till på ett par månader. Kanske lever den inte längre – eller har den hittat en bättre matplats.

 2. Monica (syssling) skriver:

  Härlig blogg du har Nina. Mamma fick adressen av Ulla och jag kommer fortsätta läsa den. Ha det gott

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu