Kanske dags för ett litet inlägg

februari 15th, 2015

Det blev en lång paus, men det händer inte så mycket här och då finns det heller inte så mycket att blogga om.

Tröttheten, som är medicinrelaterad, håller i sig. Hoppas komma i kontakt med min läkare i veckan som kommer och få ordning på saker och ting.

Men lite har det ändå blivit gjort på stickfronten. Kanske minns ni att jag satte igång med ett par grytlappar före jul. De gick fort att sticka, men sedan blev de liggande, eftersom jag inte riktigt visste hur jag skulle göra med kanterna. Nu har jag suttit och pulat lite med det och fått till något som i alla fall ser skapligt ut. Eftersom sticktekniken i sig gör kanterna väldigt olika, har jag inte fått dem lika breda. Men det får duga, det är ju bara ett par grytlappar.

007

 

008

 

 

Skönt att bli av med ett ufo!

2 Responses to “Kanske dags för ett litet inlägg”

  1. Cecilia skriver:

    Det ser ut som att du fått dem alldeles tillräckligt lika och med fina kanter! Jag har alltid stora bekymmer med kanterna… Och själva grytlapparna ser tjocka och bra ut, hur gjorde du? Eller det kansle du skrev om när du påbörjade dem?

    • KataM skriver:

      Ja, de blev väldigt tjocka och bra. Mönstret är är ”noppe” ur boken Sticka flerfärgsstickning med lyfta maskor.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu