Finfin dag

mars 4th, 2015

Idag har jag roat mig med att fylla år och det blev en väldigt bra födelsedag. Mamma och pappa kom hit – de är ju pensionärer och har tid även på vardagar. Men sedan hade jag sådan tur att Syster Yster hade ett jobbmöte i Motala på förmiddagen och kunde ta ledigt efter det och komma hit hon med. Lite märkligt men väldigt trevligt att fira bara med ursprungsfamiljen. Fast eftersom jag inte mår så bra för tillfället, är jag väldigt trött. I morgon får nog bli en ren slappardag.

Presenter fick jag också, men det är svårt att ta vettiga kort när det inte är dagsljus. Fast blommorna från mamma och pappa gick rätt bra att fota. det är uteblommor planterade i en korg som är lätt att ta in på natten. Fiffigt värre!

005

 

Syster Yster hade målat en tavla som jag blev väldigt glad för. Inramningen ska hon också betala, men jag får sköta den så att jag får den ram jag vill ha. Sedan ska jag försöka ta en bra bild och visa.

7 Responses to “Finfin dag”

 1. Karin Möller Olsson skriver:

  Det var väkdigt bra planerat av min chef att lägga ett möte i Motala just idag! Kan ju rå bli en årlig tradition ;-)

 2. Cecilia skriver:

  Grattis i efterskott! Vårkänning när man kan börja ha blommor ute på dagen!

 3. Anette skriver:

  Grattis i efterskott från en som ÅXÅ fyllde år igår :-) . Tänk att vi är födda på samma dag!! Här blev det en lugn firning med god kycklingmiddag och en hemgjord chokladmousse till efterrätt. Så nu är man närmare 60 än 50. Suck ;-)

 4. gunvor skriver:

  Just nu har jag läst mailen sedan i förrgår. Fick ett mail från Margareta på namnsdagen, Så glad jag blev! har precis svarat. nu ska jag fortsätta hushållsbestyren. Kram1

 5. Monica (syssling) skriver:

  Grattis i efterskott. Förra veckan kom jag minsann ihåg att du fyller den 4:de, men minnet börjar bli lite kort av någon underlig anledning som jag inte kan begripa.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu