Ont överallt

april 22nd, 2015

Trädgårdsarbetet har satt riktig fart och tre dagar i rad har jag ägnat några timmar på alla fyra rensande kirskål. Det känns i kroppen, kan jag säga.

Idag har jag också sått de första fröerna i odlingsbäddarna. Morötter, rädisor, spenat, majrovor och en del annat har det blivit. Och så har jag planterat lite skott av rosengeranium och pelargon i utekrukor.

Några busktomater satte jag i sin slutgiltiga kruka för några dagar sedan. Idag blev det dags för tre av de höga tomaterna att få komma till var sin hink. Men resten får stå kvar i småkrukorna ett tag till. De kan inte vara ute på nätterna än, så det blir för mycket att bära annars.

Jag kunde ha tagit massor av bilder idag, men jag tänkte liksom inte på det i allt pysslande. Fast en närbild på en av tomatplantorna blev det. Nu blommar det! :-)

001

One Response to “Ont överallt”

  1. Monica (syssling) skriver:

    Härligt Nina. Du får så himla mycket gjort. Hur orkar du?

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu