Stickarkväll

april 24th, 2015

I kväll ska det bli några timmar framför finalen av Let’s dance och då ska det väl kunna bli lite stickat. Annars är det ju mest trädgården som gäller nu.

Jag har kommit ungefär halvvägs med tröjan och är bra sugen på att få den färdig.

001

 

I tankarna har jag börjat fundera över nästa projekt. En sak som jag vill göra är en sjal av restgarn från jackan och svart ska ju stickas i solljus, så man ser vad man håller på med.

003

Men jag kan inte bestämma mig för hurdan sjal jag vill ha. Den ska vara rätt stor, så långt är det klart. Men sedan vacklar jag hit och dit. Trekantig? Halvcirkelformad? Rätstickning? Slätstickning? Helt i spets? Spetskant? Ingen spets? Tunna stickor? Grova stickor? Jag har ingen aning om vad jag vill. Kanske får jag göra något annat först, medan jag funderar vidare.

One Response to “Stickarkväll”

  1. Cecilia skriver:

    Turkos är inte min färg men på dem som kan ha det är det så sommarfint!
    Jag tittade också på finalen. Och stickade! :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu