Tröjan

juni 15th, 2015

Då är den fotad, tröjan, och för en gångs skull är jag nöjd med färgåtergivningen. Mindre nöjd är jag med att den blev klar så sent. Garnet är Järbo Korall, ett rätt varmt bomullsgarn, så nu när sommaren äntligen kommit är det inte riktigt läge att använda den. Men jag klagar inte!! Dess tid lär komma, kanske förr än jag vill.

 

005

 

Nu ska jag försöka att inte starta nästa projekt förrän jag jag stickat färdigt i alla fall en de två av sjalarna jag håller på med. Får se om den ambitionen håller. ;-)

2 Responses to “Tröjan”

  1. Anette skriver:

    Superfin! Hälsningar från en som för tillfället sällan hinner läsa bloggar och än mindre skriva i min. Men den tiden kommer snart igen hoppas jag! Och vill du kunna använda din fina tröja, välkommen upp till västerbotten. Här har vi ännu inte lagt av med långkalsongerna :-)

  2. gunvor skriver:

    Så fin den blev.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu