Fy, så slarvigt!

augusti 2nd, 2015

Jag har ju glömt att berätta om garnerna jag köpte i veckan. Först hittade jag Järbos 8/4 i vinrött på rea. Jag har ont om lite tunnare långärmade bomullströjor, så det passade perfekt. Har stickat i samma garn fast grått tidigare och den tröjan är en av mina favoriter.

003

 

När jag stod vid kassan och skulle betala, låg där några nystan som det stod mitt namn på. Schachenmayrs Tahiti i en underbar färgställning som skiftar mellan vårgrönt och turkost. Jag köpte två nystan som ska få bli en sjal. Nu gäller det bara att fundera lite över modellen. Det fanns en i affären, men den var stickad utan mönster. Just nu känns det som att jag ska låta mig inspireras av den, men jag ska suga lite på karamellen innan jag bestämmer mig.

002

 

 

One Response to “Fy, så slarvigt!”

  1. Elisabet skriver:

    En Hitchhiker blir jättefin i det turkosgröna garnet :) Jag stickade en i liknande garn nyligen och är jättenöjd. Tack för en trevlig blogg! /Elisabet

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu