Ankelsockor igen

juli 28th, 2015

Det blev ett par ankelsockor till, av Regia Bamboo Color som legat och väntat i många år. Jag gillar utseendet, men det var lite kärvt att sticka med. Det är också lite halt och stumt, kanske kommer sockorna inte att sitta så bra. Jag får väl testa så fort om det blir lite värme.

002

 

Tröjan jag började med då när det faktiskt var VARMT (och jag nästan gnällde över det) krånglar. Jag vet inte om det är mig eller mönstret det är fel på och jag klarar visst inte av att lista ut vilket just nu. Så jag tror att jag ska köra vidare på sock-temat och börja med ett par raggsockor. Kanske kan det locka fram solen och värmen… ;-)

One Response to “Ankelsockor igen”

  1. Cecilia skriver:

    Jag har stickat i bambublandning någon gång och tycker mindre om det än jag skulle önska, bambu lär ju ha fina egenskaper. Men du är snabb och nu är du redo med två par fina sockor om värmen kommer!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu