Världens sötaste lilla rundsticka

augusti 18th, 2015

Jag läste om superkorta rundstickor på Ullcentrums blogg i början på året och tyckte att det lät så spännande. Och nu fick jag syn på att det fanns sådana på Stäkets hantverk och kunde inte hålla klickfingret i styr.

Det är inte helt opåkallat, faktiskt. Jag har planer på att sticka ett par sockar där strumpstickor fungerar dåligt och den enda 2.5 mm rundsticka jag har är 1.20 lång, så jag behövde en ny. Det ska bli spännande att se om jag gillar att sticka med den – kan tänka mig att det behövs en viss tillvänjning.

008

One Response to “Världens sötaste lilla rundsticka”

  1. Cecilia skriver:

    Jag ar en sådan där och den är ju supersöt men mina fingrar trivdes inte med den. Hoppas dina gör!
    Intressant med 6-ply, att det inte betyder 6 trådigt utan enbart ett grovleksmått.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu