Har äntligen kommit igång med något jag länge tänkt göra

september 11th, 2015

I det här inlägget skriver jag om en gång jag plötsligt hittade. Ända sedan dess har jag funderat på om jag inte skulle kunna göra något mer av den, helst utan att det kostar något. I våras slog det mig att jag har en sandhög som jag inte vet vad jag ska göra med och en massa stenar som dyker upp här och var.

Idag infann sig så till sist inte bara lust, utan också ork. Så jag satte igång att rensa och klippa bort grenar som var i vägen. Sedan bredde jag ut sand och nu är det ”bara” att peta dit stenarna också. Har ingen aning om hur långt de kommer att räcka, men det blir jag ju varse med tiden. Jag vet inte heller hur lång tid det kommer att ta. Ett fasligt pusslande lär det bli, men det är faktiskt riktigt roligt.

007

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu