Plus och minus

oktober 31st, 2015

Dagens plus: ”vete”värmaren med ris är klar och provad och fungerar bra. Den är lite tyngre än den gamla kudden, men det kanske mest beror på att jag fyllde den lite mer.

001

 

Dagens minus: spetsen på sjalen är uppriven igen. Det är bara att inse att jag måste vara helt koncentrerad på arbetet för att det ska bli rätt; ingen TV, ingen ljudbok eller radio, inget umgänge. Så nu måste jag se till att börja på något nytt tills det är dags för stickcafé på tisdag. Och sjalen får nog ligga och skämmas ett tag, för nu är jag trött på den.

2 Responses to “Plus och minus”

  1. Anette skriver:

    Jag tror kudden håller värmen längre om den är lite tyngre. Den ser jättefin ut! Stoppa du sjalen i skämsskåpet ett tag så kommer det att gå som en dans när du plockar fram den igen!

  2. Cecilia skriver:

    Håller med Anette!
    Tack för tipset med ris. Det går ju att beställa vete men jag har redan ris i skåpet som är felköp och ingen av oss vill äta…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu