Varmt och gott

november 2nd, 2015

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, hade min värmepump gett upp. I dag fick jag en ny installerad och så här i efterhand är jag nästan glad att den gamla gick sönder. För oj, vad tyst den nya är! För mig som är väldigt ljudkänslig är det alldeles, alldeles underbart. Dessutom fick jag ut 8000 på försäkringen för den gamla, så just nu är  jag är väldigt nöjd med mitt försäkringsbolag. :-)

002

 

Mamma och pappa har varit här en sväng också och jag har fått hjälp med lövrensning av tak och hängrännor. Rännorna skulle jag väl klara själv, även om jag gärna tar emot hjälpen när den erbjuds mig. Men taket – huu – jag är ju så höjdrädd! Och så fick jag ju trevligt sällskap och fick spela lite Yatzy.

En bra dag, med andra ord.

2 Responses to “Varmt och gott”

  1. Cecilia skriver:

    Skönt!
    Jag är också ljudkänslig, ett riktigt gissel ibland!

  2. Anette skriver:

    Ja, det är stor skillnad på de äldre och de nyare pumparna!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu