Grrr!

november 4th, 2015

Efter problemen med spetsen på sjalen, började jag på en Mycket Enkel Tröja i rätstickning, för att ha något att ta med till stickcaféet som garanterat inte kunde bli fel. Ha! Tror ni inte att jag satt och stickade ett halvt varv rätstickning och upptäckte det flera centimeter senare. Repa upp – göra om, det är visst min melodi. Sedan glömde jag dessutom stickningen när jag åkte hem, så det blir att ta en lite tur dit idag och hämta den.

Ännu värre var att när jag tog på mig min stickade jacka när jag skulle ge mig av till caféet, upptäckte jag att den hade ett stort hål. Jag måste ha fastnat i något och slitit av en tråd utan att märka det. Så nu måste jag försöka laga det. Masktygn är inte min starkaste gren, men jag har provat så det ska nog gå vägen. Och tur i oturen är att jag har gott om garn kvar.

001

 

Funderar allvarligt på att gå i ide…

One Response to “Grrr!”

  1. Anette skriver:

    Men fy så mycket elände! Nu kan det bara bli bättre och hålet i tröjan kommer säkert att bli helt osynligt när du är klar! Ha en fin helg!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu