Glädjen i det synbart lilla

november 8th, 2015

I fem år  - FEM ÅR – har jag jagat långkalsonger. Inte leggings eller tajts eller något annat modernt påfund som smiter åt och är obekvämt, utan vanliga hederliga lagom löst sittande långkalsonger. Jag har jagat både i fysiska affärer och på nätet utan resultat. Några varianter har jag hittat på nätet, men de har varit till för långa och smala personer eller kostat multum. Medan jag letat, har jag lappat och lagat de gamla. Men det finns ju en gräns för när tyget till sist blir så tunt att det inte går längre.

Men så för någon vecka sedan fick jag tips om Engelsons Postorder i Falkenberg. Och minsann om inte deras långkalsingar var gjorda för normala människor. Och billiga var de, dessutom. Jag skickade snabbt iväg en beställning, som fick ligga och vänta på utlämningsstället några dagar medan jag låg hemma och väntade på att migränen skulle ge med sig.

Men igår hämtade jag dem och idag inviger jag det första paret av tre. Tänk vad glad man kan bli för något så enkelt som nya, hela långkalsonger! Känner mig som klädd för nobelfesten, typ. Fast ingen ens kan se dem. :-)

001

One Response to “Glädjen i det synbart lilla”

  1. Anette skriver:

    Engelson är helt suveräna! Jag har skickat efter långkalsonger, fleecetröjor, fleecejackor, lurvtröja strumpor till gubben m.m m.m. Lyckos dig som har hittat dem :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu