Garnfrossa

november 18th, 2015

I går var det sista stickcaféet före jul och det är ju lite tråkigt. Men bara just igår var det halva reapriset på alla reagarner. :-) Så jag passade på!

Garn till grytlappar hade jag redan bestämt att jag skulle köpa.

016

Samma sak med ett garn jag redan har som ska bli en tröja, men där jag är lite osäker på om jag kanske köpt för lite. Nu fanns inte de färger jag redan hade kvar, så i stället köpte jag andra kulörter för att kunna göra en riktigt färggrann och lite crazy tröja.

008

Raggsockor behöver jag faktiskt ett par till, så det här var ett givet köp:

002

Men så blev det också två garner som jag klämt och titta på åtskilliga gånger det senaste året, men inte tyckt mig ha råd med. Ett sockgarn med knappt hälften ull och resten bomull/syntet som jag tror blir bra sommarsockor,

005

och en fantastiskt mjuk bouclé i alpacka och en aning polyamid.

003

Nu är det bara att hoppas på att den riktiga sticklusten kommer tillbaka. Det har varit lite si och så med den, eftersom min brist på koncentration just nu gör att det blir så mycket fel. Men det där brukar alltid ordna upp sig med tiden.

2 Responses to “Garnfrossa”

  1. Cecilia skriver:

    Ja, det var verkligen storköp men enbart bra garn till i de flesta fall planerade saker!

  2. Anette skriver:

    Med alla de fina garnerna i blickfånget dröjer det inte länge innan en enorm sticklust infinner sig :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu