Ännu mera quilling

januari 10th, 2016

I onsdags var min rygg så pass bra, att jag kunde åka till föräldrarna. Jag körde hem i går, i ett allt annat än trevligt väglag. Med på resan var quilling-grejerna och jag har suttit och tillverkat rätt många ringar, för att ha ett lager att arbeta vidare med.

Nu har jag börjat dekorera en ljuslykta. Tanken slog mig att det kanske kunde bli fint att quilla en lampskärm och det här är ett litet förberedande experiment, för att se om den idén är något att gå vidare med. Än så länge har jag satt dit tre blommor, men sedan vill jag inte fortsätta förrän jag sett om limmet jag använder verkar hålla. Det där med att limma på glas kan vara lite klurigt, men enligt texten på limflaskan borde det gå.

001

Nu funderar jag på om jag ska hålla mig till rosa och lila, eller om jag ska blanda in en ljusgrön färg också. Jag vet inte om jag tycker att det skulle bli vackert vårligt eller alltför sött och pastelligt.

2 Responses to “Ännu mera quilling”

  1. Anette skriver:

    Jag tror säkert att det skulle bli fint med ljusgrönt till. Följer med spänning dina fina projekt!

  2. Cecilia skriver:

    Skönt att ryggen är bättre! Var rädd om den nu!
    Jag tror som Anette att ljusgrönt vore fint till.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu