Tjugondag Knut…

januari 13th, 2016

… och julen har raskats ut. Det är rätt skönt när allt återgår till det normala igen. Fast julskinka har jag kvar, så det får jag njuta av lite till.

Den quillade ljuslyktan är klar och jag vet inte om jag är nöjd eller ej. Jag blandade in rätt många färger i slutändan och det blev lite  oroligt. Jag skulle nog ha hållit mig till en mer enhetlig färgskala.

006

Men när den lyser i mörkret är den rätt fin och kastar vackra skuggor omkring sig när lågan fladdrar. Det är svårt att fotografera, men jag gjorde i alla fall ett försök.

024

Det är inte otroligt att jag gör en till vad det lider, men tanken på lampskärm får nog vila tills vidare. Det är rätt mycket jobb med det, så jag behöver öva upp känslan mer innan jag tar mig en att sådant projekt.

3 Responses to “Tjugondag Knut…”

  1. Anette skriver:

    Så fantastiskt vackert det blev när den lyser i mörkret!

  2. Monica (syssling) skriver:

    Jättefin Nina. Den lyser verkligen upp. Du är så härligt kreativ.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu