Tror att jultomten extraknäcker som brevbärare hos mig

januari 22nd, 2016

För andra dagen i rad damp ett paket ned i brevlådan. Den här gången innehöll det lite sy-saker från Bibbis Textil, som jag verkligen kan rekommendera.

Den direkta anledningen till att jag handlade där den här gången, var att jag behövde en ny skräddarsax. Min gamla är slö, antagligen för att någon lånade den och klippte papper med den när jag gick på folkhögskolan. När jag skulle klippa till kjolen jag sydde till jul, fick jag nog och bestämde mig för att köpa en ny sax med det snaraste.

Den här ska enligt tillverkaren vara av så bra kvalité att den inte blir förstörd av pappersklippning. Men det tänker jag inte chansa på.

Jag har provat lite på diverse tygbitar och kan konstatera att den är en fröjd att klippa med.

004

 

 

Den andra saken som kan vara värd att visa är en stor sprättkniv. Det riktigt fiffiga med den, är att den har ett ”suddgummi” i änden, som man kan ta bort de retliga små trådbitarna med. Jag provade det också och det verkar fungera bra.

cats

 

2 Responses to “Tror att jultomten extraknäcker som brevbärare hos mig”

  1. Cecilia skriver:

    En bra sax är så skönt att ha! Kul med vidareutveckling av gamla klassiker som sprättkniven.

  2. Anette skriver:

    Nu har jag sparat länken och ska gå in och titta på saxarna! Jag har en mycket bra tygsax som jag misstänker ha varit ut för samma elände som din! Och det är inte dumt att tomten fortsätter att komma! Det får han gärna göra hit åxå.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu