Vågar jag tro att det äntligen har vänt?

januari 29th, 2016

Det sista halvåret eller så har stickningen mest krånglat. Med undantag för några småprojekt, har jag repat upp nästan lika mycket som jag stickat framåt. I mitten av december när jag var tvungen att riva upp tröjan jag höll på med, tappade jag sugen och sedan dess har jag inte stickat alls.

Nu när det skulle bli många timmar framför konståknings-EM bestämde jag mig för att ta tjuren vid hornen. Jag började med att tänka fel och hoppa in på fel ställe i mönstret. Det ledde till att jag fick riva upp en och en halv timmas arbete. Men sedan har det faktiskt flutit på bra och tröjan växer snabbt. Jag hoppas att trenden vänt och att jag kan få ording på de andra stickningar som ligger i skamvrån, när tröjan blir klar.

003

One Response to “Vågar jag tro att det äntligen har vänt?”

  1. Anette skriver:

    Va kul att du har fått lusten tillbaka att sticka och jag håller tummarna för att allt kommer att flyta på jättebra.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu