Något jag trodde att jag ALDRIG skulle göra

januari 27th, 2016

Jag handlar en hel del på nätet. Det är praktiskt när man bor på en mindre ort där mycket inte går att få tag på. Men en sak som jag aldrig, aldrig, aldrig trodde att jag skulle köpa på nätet, är skor. Nu är det dock gjort.

Det började med att jag läste den här bloggposten. Jag blev nyfiken på själva ordet ”luddor”, så jag googlade runt lite. Fick inget svar när det gäller ordets ursprung, men däremot hittade jag till SkåmträskSkon och sedan var det klippt.

Mina vinterstövlar har behövt bytas ut i flera år och kängorna är också på upphällningen. Men jag har så förtvivlat svårt att hitta skor som jag trivs med. Antingen är de obekväma eller fula (i mina ögon). Men luddorna var verkligen jag. Rejäla doningar, varma och som grädde på moset gjorda av ull.

Så jag skickade efter ett par och höll tummarna för att de skulle vara sköna också. Det var de! Och ännu bättre kommer det så klart att bli när de är ingångna, så att skaftet mjuknat lite.

005

 

002

 

Värmen har kommit hit de senaste dagarna och smält bort snön, så behovet av riktigt varma skodon finns inte just nu. Men sköna och lätta är de i alla fall. Och eftersom de är vattentäta nedtill, passar de nog ändå bättre i det här vädret än mina kängor, som har en tendens att läcka. Fast testpromenaden får vänta. Dels är jag lite förkyld och håller mig helst i stillhet, dels börjar konståknings-EM idag. Generellt sett skyr jag sport på TV som pesten, men konståkning vill jag helst inte missa.

 

One Response to “Något jag trodde att jag ALDRIG skulle göra”

  1. Cecilia skriver:

    Jag vill också ha! (Fast jag har just köpt vinterskor så det blir inga. I år…)
    Trevligt att de är gjorda av ull!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu