Hurra!

mars 2nd, 2016

Jag har haft ryggskott några dagar och inte kunnat ta mig för så särskilt mycket. Men på eftermiddagarna när jag hunnit mjuka upp ryggen, har jag i alla fall kunnat sitta ned lite grand och då har jag passat på att sticka vidare på tröjan. Nu har jag kommit så långt att jag kan kan konstaterat att allt är frid och fröjd. Felet var inget fel! Hurra!

CIMG1489

Problemet var att ärmhålet verkade bli för grunt och hur jag än letade kunde jag inte hitta någonstans i mönstret där jag gjort fel. Men nu har jag provat och sett att ärmhålen verkar bli alldeles lagom. Hurra igen!

Ett problem mindre, alltså. Nu hoppas jag bara på att ryggen ska bättra på sig på allvar. Jag vet av erfarenhet att även om det känns riktigt hyfsat på kvällen så kan det göra bra ont och vara läge för kryckor igen på morgonen. Ja, ja, den som lever får se…

2 Responses to “Hurra!”

  1. Cecilia skriver:

    Skönt att det var som det skulle! Hoppas att ryggen bättrar sig snart!

  2. Anette skriver:

    Härligt att du upptäckte att allt var rätt! MIndre härligt med ryggskott… Been there, done that! Krya på dig!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu