Åh, vad det kliar i fingrarna!

mars 21st, 2016

Solsken idag igen. Kallt i skuggan, men härligt i solen. Det kliar så i fingrarna att få börja med trädgårdsarbetet, men eftersom ryggen inte är helt okej än så får det vara. Jag vill inte riskera ett ryggskott lagom till påsk!

Men jag har i alla fall satt skaft på min nyinköpta pendelhacka. Jag behövde inte köpa ett nytt som jag tänkt, utan slaktade en gammal kratta med träskaft, men piggar i plast som börjat gå sönder.

När skaftet var på plast, var jag ju tvungen att testa, bara ett par tag för att se om den var så effektiv som reklamen hävdade. Svaret blev: jajamänsan! Det kommer att bli en fröjd att rensa garageuppfarten framledes och jag är lite irriterad på mig själv för att jag lät snålheten bedra visheten och inte köpte den redan för två år sedan, när jag först läste om den.

CIMG1532

2 Responses to “Åh, vad det kliar i fingrarna!”

  1. Cecilia skriver:

    Jag har inte läst bloggar och således missat både snigel, kapkrusbär och växande tröja! Klokt att spara ryggen, den måste nog bli alldeles bra innan du ska belasta!

  2. Anette skriver:

    Här kliar det inte alls i fingrarna! Inte ens sugen på att skotta snö. Som vi har mycket. Mycket mycket. Jag blir alltid sugen när jag ser hur allt växer hos de som odlar, men tyvärr är jag egentligen helt ointresserad av att fixa det själv. Det beror väl kanske på att vi vill kunna åka runt lite som vi vill utan att tänka på att vattna och rensa.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu