Blomsterfröjd på skärtorsdagen

mars 24th, 2016

Idag upptäckte jag att krokusen kommit upp – genom att sätta ned hinken med fågelmat på ett par av dem när jag skulle fylla på i automaterna. :-/ Så jag tog en trädgårdstur med kameran och fann inte bara snödroppar och krokus, utan också en blommande lungört.

CIMG1536

 

CIMG1538

 

CIMG1542

 

Jag och blommorna önskar alla en Glad Påsk, för nu tar jag datorpaus några dagar.

2 Responses to “Blomsterfröjd på skärtorsdagen”

  1. Cecilia skriver:

    Härligt! Vi åker mot stugan idag och jag ska skutta runt i trädgården och hitta blommor. Hoppas jag! :-)

  2. Anette skriver:

    När du tar upp datorn igen hoppas jag att du har haft en mysig påsk! Och så härligt med dessa vårblommor!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu