Hemma igen

mars 29th, 2016

Nu är jag hemma igen efter några fina dagar på Heliga Hjärtas kloster.

CIMG1556

 

 

CIMG1566

 

Trots att påsken låg nästan så tidigt som det går, var det underbart vårväder. Det kändes lite surrealistiskt att gå om kring bland blåsippor, tussilago, vitsippor, ljusgröna fält, kvittrande lärkor och trumpetande tranor…

cats

…samtidigt som man hörde knirret från skidliften i backen intill. Men det var inte mycket snö kvar och efter påskafton stängde den för säsongen.

CIMG1555

 

När jag kom hem i går eftermiddag möttes jag av en svagt rodnande tomat på min övervintrade planta. :-)

CIMG1569

 

3 Responses to “Hemma igen”

 1. Anette skriver:

  Det låter så spännande att bo på ett kloster! Du får gärna berätta mer om du vill!

  • KataM skriver:

   Oj, vad svårt! Du vet, det där med att berätta om något som är gammalt och vant för en själv, men främmande eller rent av exotiskt för andra. Men jag berättar gärna mer, ska hålla det i minnet. :-)

 2. Cecilia skriver:

  Fina vårbilder men en rodnande tomat redan nu gör mig lite avundsjuk, känner jag! :-)
  Fantastiskt roligt att det går, och tänk att du kan skörda primör om bara några dagar, kanske? Spännande!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu