Mat, mat, mat

mars 30th, 2016

Jag har som regel frysen välfylld, men eftersom jag håller mig till fisk och grönsaker i fastan så brukar jag äta i princip tomt på kött innan dess. Så i går åkte jag och handlade och kött var högt prioriterat. Vilken tur då att de hade halva priset på lamm-, kyckling- och fläskfärs med utgångsdatum idag. Jag köpte det mesta som fanns kvar och kände mig som om jag hittat en skatt.

CIMG1573

 

Lite mindre entusiastisk var jag idag när jag måste tillaga allt, för egentligen var jag för trött för flera timmar vid spisen. Men nu har jag gjort en köttfärsröra med svarta bönor och två sorters kyckling/fläskbullar, en med curry och en mer neutral. Så nu står jag mig ett tag.

CIMG1576

Dagens middag fick bli en provsmakning av maten jag lagat. Nu ska jag sätta mig med en film och sticka klart (förhoppningsvis) tröjan. Jag hann inte bli färdig förra veckan som jag hoppats och fast den var med till påsk, tog jag aldrig ens upp den ur påsen. Men nu har jag bara 25 gram garn kvar och det borde jag väl kunna sticka upp på en eftermiddag.

2 Responses to “Mat, mat, mat”

  1. Anette skriver:

    Mums! Du har ju lagat mat till ett helt kvarter! Visst är det skönt att ladda färdiglagat i frysen och sedan bara plocka fram.

  2. Cecilia skriver:

    Go känsla att fyllt på förråden! Hoppas du hade någon bra film och att stickningen flöt på fint!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu