Tomma stickor

april 22nd, 2016

Nu är sockorna färdiga och det var det enda stickprojekt jag hade på gång, så just nu har jag absolut ingenting på några stickor. När jag närmar mig slutet på ett projekt, brukar jag sticka provlappen till nästa så att jag kan köra igång direkt. Men den här gången blev det inte så, jag har haft lite för mycket om mig och kring mig. Jag vet vad jag ska göra härnäst, men när jag kör igång får bero på vädret – det är mycket att göra i trädgården just nu.

Sockorna blev i alla fall bra. Garnet innehåller ungefär lika delar ull och bomull och så lite nylon och polyester, så det är svalare än de flesta av mina sockor. Det blev rätt mycket garn över som jag nog ska sticka ett par ankelsockor av.

CIMG1647

One Response to “Tomma stickor”

  1. Anette skriver:

    Jättefina!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu