Flyttbestyr

april 27th, 2016

Jag har stått en lång stund och tittat på blåmesen som håller på att flytta in i en av mina fågelholkar. Eller om det nu är ett par, jag vet inte om både hanen och honan bygger. Så nu kommer det ett riktigt dåligt kort, min kamera är inte gjord för att ta bra kort på kvicka små fåglar.

CIMG1674

2 Responses to “Flyttbestyr”

  1. Cecilia skriver:

    Skojig holk!
    De är hopplösa att få på bild, de där småfåglarna!

  2. Anette skriver:

    Så roligt att få hålla koll på dem! Själv är jag inne massor av gånger varje dag och tittar på havsörnsboet som jag har länkat till på hemsidan. Jag ser fram emot att få se dem växa och börja pröva sina vingar.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu