Systradagar 3

maj 10th, 2016

På torsdagen avslutade vi på en secondhand-affär. Jag köpte några utmärkta lakan för tjugofem kronor styck. Ett överlakan med fin spets och två breda underlakan som tillbringat sitt tidigare liv i hotellsängar. Det var Syster Yster som visade mig på hur färgen på fållsömmarna visar på lakanets storlek. Det var ny kunskap för mig.

Ett lite annorlunda höganäskrus fick följa med hem,

CIMG1789

 

liksom en hängare av det slag jag kallar bläckfisk. Har vela ha en sådan ett tag, men antingen brukar de vara plastiga eller dyra. Så klart att jag slog till när jag hittade en i metall för en tjuga.

CIMG1793

 

Och så köpte jag en geringssåg. Vet inte hur bra den är och om någon del eventuellt fattas, men den kostade bara sjuttiofem kronor så jag tyckte att det var värt en chansning.

CIMG1787

One Response to “Systradagar 3”

  1. Anette skriver:

    Vilka fina fynd du har gjort! Det var länge sedan vi gjorde en loppistur och jag börjar verkligen bli sugen. Man hittar en hel del som man inte hade en aning om att man behövde. Men dina saker var ju riktiga ”bra att ha”- grejor!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu