Systradagar 4

maj 10th, 2016

Trots att jag inte köpte någon konst, fick jag faktiskt en tavla. Syster Yster går målarkurs och brukar mejla mig bilder på vad hon åstadkommit, som jag kommenterar.

En tavla hon målat den här terminen blev jag kär i direkt. Jag har älskat Tolkien sedan högstadieåldern och här ser man faktiskt Gandalf bland molnen. Kan ni se honom?

Jag var rädd att han skulle försvinna när hon arbetade vidare med tavlan, men han blev kvar och nu fick jag den.  Blev så glad! Och den är mycket bättre i verkligheten. Nu ska den bara ramas in, innan den får sin plats på väggen.

CIMG1791

 

 

3 Responses to “Systradagar 4”

  1. Anette skriver:

    Vilken spännande tavla! Klart man ser Gandalf!

  2. gunvor skriver:

    Även om jag inte läst Tolkien så ser jag tydligt ett ansikte. Är det en god varelse? Jag undrar jag om inte Karin är lite von Arkel-inspirerad. Så vill jag tacka dej för dina trevliga bloggar! Mamsen.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu