Attjo!

maj 13th, 2016

Efter konstrundan åkte jag på en rejäl förkylning. Kanske inte konstigt med tanke på alla människor man kom i kontakt med. Jag skulle verkligen behöva skola om lite plantor, men i stället har jag halvsovit mig igenom både dagar och nätter. Men nu tror jag faktiskt att det börjar vända. Jag orkar till och med se lite på TV.

Jag har glömt att visa en ny bok jag skaffat, Odla året om av Lena Israelsson. Jag har hennes Handbok för köksträdgården sedan tidigare och den är så bra, så när den här kom ut tidigare i år bestämde jag mig för att köpa den. Tror att jag kommer att ha god nytta av den.

CIMG1712

 

Ett tips jag redan tagit till mig, är att förodla plantor för att kunna peta ned i jorden när man skördat. Det ska jag prova i sommar.

Åkersniglarna har börjat äta på min kål. Jag skulle gärna bjuda på ett och annat blad, men tyvärr gnager de av plantorna jäms med jorden. De är rätt korkade djur, sniglarna. Egentligen skulle jag behöva ut i landet sent på kvällen och plocka dem, men det får bli när förkylningen gett med sig.

2 Responses to “Attjo!”

  1. Cecilia skriver:

    Krya på dig!

  2. Anette skriver:

    Krya på dig! Ser ut som en spännande bok!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu