IKEA, vad håller ni på med?

juli 14th, 2016

Det där med mat och plast i kombination känns mer och mer tveksamt, för att inte tala om plastens påverkan på miljön. Så när jag ändå gjorde en beställning till IKEA, skickade jag efter några glasburkar. Locken är i plast, men det är svårt att komma ifrån idag om man vill ha något som sluter tätt i frysen.

CIMG2153

 

Burkarna verkar bra. Men varje lock var täckt med en tunn plastfilm. Inplastad past – vad håller de på med??? Får nog skriva ett litet mejl och uttrycka mitt missnöje. Förmodligen är det väl för att förhindra repor, men den förklaringen köper jag inte. Hellre en och annan repa än ännu mera plast. Nu tar jag på mig min bistra min och säger: Skämmes!

Fler glasburkar kommer det att bli med tiden, men inte från IKEA så länge de inte tänker om.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu