Målning och ”monster”

juli 20th, 2016

Den pågående fasadmålningen fortsätter. Nu är det fjärde året och jag har kommit till baksidan. Som vanligt hjälper pappa till massor och nu har han och mamma varit här ett par dagar. Här i hörnet ser man verkligen skillnaden. Det blir så fint!

CIMG2221

 

 

När de åkt hem, tog jag en välbehövlig tur med vattenslangen. Då hittade jag det här lilla ”monstret”. Jag tror att det är en nyckelpigelarv. En kompis satt på bladet bredvid. Jag har aldrig sett någon på riktigt förut, så det var ett roligt fynd. Och bladlöss äter de i massor, så de är väldigt välkomna.

CIMG2223

2 Responses to “Målning och ”monster””

  1. Cecilia skriver:

    Härligt att få ordning på fasaden, och som du säger, snyggt blir det!

  2. Anette skriver:

    Mycket snyggt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu