Högtidsstund

juli 22nd, 2016

Idag har jag skördat årets första gurka. Det är alltid en högtidsstund att skiva upp den första och lägga på en smörgås. Om några veckor kommer jag förmodligen att översvämmas av gurkor, men just nu är det nytt och lyxigt.

CIMG2239

 

Annars har min dag delats i två delar. Redan vid sex var jag ute i trädgården med vattenslangen. Det är så oerhört torrt, till och med squashen behövde vattnas. Och för allt i krukor, hinkar och odlingslådor var det gödningsdags, så det tog stora delar av förmiddagen. Men på eftermiddagen fick jag besök av en annan stickare. Vi satt med våra projekt i eftermiddagsskuggan på lilla terrassen och pratade och fikade med glass och kaffe. Väldans trevligt!

One Response to “Högtidsstund”

  1. Cecilia skriver:

    Lyxiga mackor!
    Låter som att du hade en fin dag!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu