Nöden är uppfinningarnas moder

juli 24th, 2016

Idag tänkte jag att jag i alla fall skulle börja med kjolen som jag köpte tyg till i mitten av juni. Tyget har bra fall, men är sladdrigt och eländigt att försöka lägga ut vid tillklippningen. Efter några fruktlösa försök på arbetsbordet, flyttade jag bort soffbordet och lade ut tyget på mattan. Sedan klämde jag fast det i kanten och nu hoppas jag att det ska gå bättre. Fast det gör ont i både rygg och knän att krypa omkring sådär på golvet, så det får nog bli ett arbete med många pauser.

CIMG2240

 

Till middag blev jag sugen på fylld squash och jag ville ha kött i. Då brukar det bli köttfärs, men det hade jag ingen hemma. Så jag tärnade en bit karrékotlett som jag blandade med diverse godsaker. Den varianten har jag inte försökt förut, men det blev gott.

CIMG2244

 

Annars orkar man inte så mycket i värmen. En skön stol och ett korsord i skuggan är alldeles lagom. Det känns lite som sommarlov. :-)

One Response to “Nöden är uppfinningarnas moder”

  1. Cecilia skriver:

    Men du var ju kreativ gånger två, trots värmen! Man märker att man inte är tjugo längre, när man kryper på golvet, sådär.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu