Bomull

augusti 7th, 2016

Länge har jag väntat, men nu håller mina första bomullsblommor på att slå ut. :-)

CIMG2312

 

Sedan förra inlägget har jag hunnit med en liten tur till mina föräldrars sommarstuga. På vägen var jag bara några mil från Vimmerby där min systerdotter arbetar på Astrid Lindgrens Värld, så när jag åkte hem tog jag omvägen dit. Men mer om det en annan gång. Nu ska jag gå ut och njuta av det alldeles lagom varma vädret.

4 Responses to “Bomull”

 1. Lilla S skriver:

  Vad roligt, vad jobbar hon med där? Vi är stammisar där den här sommaren!
  Fin blomma förresten!

 2. Cecilia skriver:

  Så vacker! Du verkar ha frodigare grönt än jag men samma blomma. Min inspiratör till detta hade en blomma med mörkare mitt.

  • KataM skriver:

   Mina har stått utomhus dygnet runt sedan det blev tillräckligt varmt. Kanske det är därför de är grönare.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu