Tvåändsstickning – det första riktiga projektet

augusti 17th, 2016

Inför gårdagens stickcafé lade jag upp för ett pat tvåändsstickade muddar. Det känns som ett lagom litet projekt att börja med. Garnet är taget ur restgarnslådan och jag vet inte riktigt vad det är. Jag brukar vara så noga med att låta banderollen finnas kvar, men de här garnet kanske härstammar från början av min stickkarriär, då jag ännu inte hade fattat vikten av att bevara uppgifter om garnet. Ull är det, i alla fall delvis, men sedan vet jag inte mer.

Jag tor att de blir lite tajta, men inte värre än att det funkar. I vissa läge när dessutom tajta muddar en fördel, så de kan nog bli användbara. Hur som helst behöver de inte bli perfekta. Det är mest för övnings skull jag gör dem. När jag har fattat galoppen riktigt, ska det bli större projekt i bättre garn

Kul, det här!

CIMG2433

One Response to “Tvåändsstickning – det första riktiga projektet”

  1. Anette skriver:

    Så fint det blir! Hittade så fina tvåändsstickade vantar på hembygdsgården i Henriksfjäll men köpte dem inte för de kändes lite för stora. Nu ångrar jag det!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu