Pussel

oktober 16th, 2016

Jag har alltid tyckt om att lägga pussel, men så här i vuxen ålder händer det inte så ofta. Men de senaste dagarna har jag ägnat mig åt det roligaste pussel jag lagt, en variant som jag inte visste fanns förrän jag fick syn på ett på Tradera härom veckan.

Som på alla pussel finns det en bild på asken…

CIMG2751

 

…men det man ska lägga är vad som händer sedan.

CIMG2752

 

Knepigt och hur kul som helst!

2 Responses to “Pussel”

  1. Cecilia skriver:

    Vi lade något pussel av samma typ, där fick men se ”publiken” och skulle lägga bilden de såg. Vi hade alltid ett stort pussel på gång över jul i mitt barndomshem men jag har inte fått in familj att nappa på det.

  2. Ann-Sifie skriver:

    Aha! De där upptäckte vi också förra året. De är hur kul som helst. Riktigt fascinerande att inte veta vad det är man lägger för bild.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu