November är här…

november 2nd, 2016

…så jag tyckte att det kanske var dags att plocka upp de sista morötterna. De var de där jag sådde rätt sent för att prova sandodling, så de är inte jättestora. Men smaken är det inget fel på.

CIMG2783

 

Efter maten tog jag mig i den berömda kragen och gick ut och skiftade däck på bilen. Som vanligt väntade jag till sista minuten och som straff för det fick jag frysa. För temperaturen har rasat ordentligt och det är bara någon plusgrad. En kort stund på förmiddagen singlade några ensamma snöflingor genom luften. Jag hoppas att det dröjer innan det blir snö på riktigt.

 

 

4 Responses to “November är här…”

 1. Anette skriver:

  Vilka söta små knubbisar! Här har vi bytt däck på båda bilarna för några dagar sedan. Det var tur för nu har vi vinterföre häruppe. Det hade utlovats en ”snökanon” över kusten här men än så länge har det bara kommit en ynka centimeter. Tilläggas kan att du är duktig som byter däck själv, det tror jag inte att jag skulle klara.

  • KataM skriver:

   Det tror jag, du verkar ju inte ha tummen mitt i handen precis och det är inte särskilt svårt. Sedan är det så att för min rygg är det mycket bättre att byta däck, än att baxa in dem i bilen. Den dag det inte funkar längre, får det väl bli däckhotell.

 2. Cecilia skriver:

  Jag önskar att vi hade bytt, åkte i snöfall med sommardäck till stugan idag. Dumt!
  Jag tycker du är jättehandlingskraftig som fixar däcken själv!

  • KataM skriver:

   Själv tycker jag att det är mycket mer ”bök och stök” med att åka iväg och få däcken bytta. Boka tid, passa tid, göra den ryggknäckande rörelsen som krävs för att lyfta in tunga däck i bilen och sedan samma sak när sommardäcken ska ut ur bilen när jag kommer hem. Fast ärligt talat, hade jag haft en man att köra med, skulle jag nog beordrat honom att ta hand om saken. ;-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu