Burr!

november 4th, 2016

I natt var det minusgrader för första gången i denna säsongen, visserligen bara två och en halv, men ändå. Och vid middagstid började det snöa så pass att ett tunt snötäcke började lägga sig, eftersom temperaturen är precis på nollan. Jag drabbades av något slags vinterkänsla och bestämde mig för att ta en promenad. Men fy, vad kallt det var! När jag kom ut ur byn och de i och för sig rätt måttliga vindarna fick fritt spelrum, kändes det som om kinderna skulle frysa till is. Nästa gång får det bli en ordentlig sjal runt huvudet, i stället för bara mössa.

CIMG2786

 

CIMG2787

 

Vid ett hus jag passerade, satt en varningsskylt jag aldrig sett förut. Gillar den.

CIMG2788

One Response to “Burr!”

  1. Cecilia skriver:

    Ja, hu, isvindar här med! Men lite mysigt med snön, ändå.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu