Längtar till kvällen!

december 1st, 2016

Nattlinnet är färdigt och nu längtar jag till kvällen så att jag får inviga det.

CIMG2838 (2)

 

Jag är väldigt nöjd, det blev nästan precis som jag ville. Det enda är att rynket mot oket dragit sig lite närmast ärmarna. Men det är en petitess som beror på att jag inte är så van vid att rynka annat än i midjan på kjolar. Nu har jag lärt mig hur det kan bete sig vid bysten och förhoppningsvis kommer jag ihåg det till nästa gång.

Det var ett roligt mönster att jobba med, väldigt enkelt och okomplicerat. Det enda bökiga var att sy dit manschetterna men det var ju ett litet jobb. Jag får nog ta och lägga en lapp i plånboken med uppgift om tygåtgången, så att jag har med det om jag råkar stöta på rätt tyg för ett trikånattlinne. Jag skulle gärna vilja ha ett sådant också i samma modell.

2 Responses to “Längtar till kvällen!”

  1. Cecilia skriver:

    Åh, så stilig du bir i natt!

  2. Anette skriver:

    Ett så vackert nattlinne!!! Du kommer att sova som en drottning i det!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu