Vådan av att städa

december 6th, 2016

I lördags fick jag för mig att städa duschkabinen riktigt rejält. Den är gammal, lite rankig i dörren och profilernas utformning gör den fruktansvärt svår att göra ordentligt ren. Så jag plockade fram både disk- och tandborste, mirakeltrasa och rengöringsmedel och tog mig verkat an.

Det slutade med att jag lyckades få halva dörren att lossna från spåret hjulen går i och jag har inte lyckats få dit den igen. Så nu får jag duscha med viss försiktighet om jag inte vill avsluta mad att torka golvet.

CIMG2854

CIMG2852

 

Jag tar det som ett tecken på att det är dags att köpa ny kabin.

3 Responses to “Vådan av att städa”

 1. Anette skriver:

  Ge mig tips på mirakelmedel! Vi har mycket kalk i vattnet och vår duschkabin ser rent ut sagt för dj….ig ut! Men det tar emot något enormt att ge sig i kast med den. Jag blundar hellre när jag går på toa :-)

  • KataM skriver:

   Jag har inget tips, tyvärr. Här är vattnet rätt mjukt, så jag har inget större problem just med kalkfläckar.

 2. Cecilia skriver:

  Trist, när man tänkt sig rent och fint och så visserligen får det men med sämre funktion…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu