Lite vinter

januari 4th, 2017

Jag har varit hemma hos mina föräldrar några dagar. När jag åkte dit kändes det mest som vår, men i går kväll började det snöa och i morse var det riktigt vinterväder. Jag tog ett kort på deras gran och bakom den ser man all den vackra snön.

CIMG2921

 

Jag var lite orolig för hur vägarna skulle vara på hemresan idag, men det var ingen fara. Vanligt vinterväglag, bara. Och här hemma var det bara ett tunt lager snö. Jag behövde inte ens sopa av trappan.

När jag passerade Motala, passade jag på att bland annat titta in på Granngården och där hade fröer och odlingstillbehör redan börjat ta plats i hyllorna. Får nog snart sätta mig ned och planera årets grönsaksodling. :-)

2 Responses to “Lite vinter”

  1. Cecilia skriver:

    Åh, det är lite vårkänsla hos dig då!

  2. Anette skriver:

    Här är vårkänslorna långt borta. Vi har fått en hel del snö. Vitt och vackert. Och idag sol och kallt. -26 i morse. Det är 10 för mycket om någon frågar mig.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu